Diverse

Linhai e un ATV foarte bun

cof

Detin de mai bine de jumatate de an un Linhai DragonFly 400cmc din 2013 – ce pot sa zic, in ciuda multor critici si vorbe mai putin ortodoxe asupra acestui brand de ATV-uri, acest Linhai pot sa spun cu siguranta ca e foarte fiabil.

Am fost sceptic si eu cand l-am cumparat. M-am interesat in stanga si in dreapta pe diverse forumuri, grupuri de pe Facebook si multi se plangeau de Linhai. Eu am ales Linhai pentru ca nu doream sa investesc mult in asa ceva si cautam in special un ATV pentru plimbari ocazionale, recreere si putin offroad. Credeam ca o sa ma aleg cu o chinezarie in care am sa bag bani si pe care o sa-l vand la un pret de nimic pentru ca nu o sa mai am ce face cu el, dar dupa atata timp, timp in care a fost purtat pe toate dealurile, apele, namol, zapezi si te miri pe unde am mers cu el – se comporta ireprosabil si e perfect functionabil ca atunci cand l-am cumparat ( si l-am cumparat si SH )

Per ansamblu, daca vrei sa-ti cumperi un ATV si sa nu investesti mult eu zic ca merita si un Linhai. Nu am fost platit pentru asta, doar imi expun parerea pentru ceva ce detin si nu sunt vorbe in vant. Daca e pana acolo, orice se strica, poti sa ai CAN AM, YAMAHA, POLARIS sau orice alt brand mare, toate se strica la un moment dat. Asta depinde si cum ai grija de el, daca ii faci schimburile la timp si asa mai departe.

Iata si jucaria:

Etichete

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 27 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .