Locuri de munca – Regiunea Moldova

Pentru cei din regiunea Moldovei, pe BestJobs.ro s-a actualizat recent lista cu locurile de munca disponibile, la care poti aplica chiar acum. Chiar daca esti in cautarea unui loc de munca si faci parte din regiunea de Est a tarii, verifica in domeniul tau de activitate jobul care ti se potriveste cel mai bine si aplica pentru acesta.

In Iasi, de altfel cel mai mare oras din Est-ul tarii, sunt disponibile cele mai multe locuri de munca Iasi 2014 pentru aceasta regiune, peste 400 la numar. Astfel poti sa cauti rapid si simplu un loc de munca din toata lista prezentata pe site. De altfel, sunt la mare cautare locuri de munca soferi, unde angajatorii ofera salarii atractive si program de lucru lejer. Anul trecut am aplicat si eu pentru un astfel de loc de munca, insa am avut o activitate de munca scurta datorita facultatii, insa pot spune ca a fost o experienta unica – avand in vedere programul de lucru si salariul primit.

In alte zone ale Moldovei, sau alte orase mai mici, verifica pe bestjobs.ro lista Barlad online locuri de munca, lista ce contine aproximativ 50 de joburi.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.