Lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când alegi ghiozdanul de școală

Atunci când vrei să îi cumperi celui mic un nou rucsac pentru școală, va trebui să iei în seamă o serie de aspecte. Iată ce întrebări ar trebui să îți pui pentru a te asigura că vei face cea mai bună alegere în materie de ghiozdane școlare:

Ce preț are un ghiozdan de școală?

Cu siguranță că prețul reprezintă unul dintre criteriile pe care le iau în calcul cumpărătorii, mai ales când este vorba despre achizițiile pentru școală. Și nici nu-i de mirare având în vedere că cei mici au nevoie de o sumedenie de articole, așadar atunci când cumperi ghiozdanul, ai putea să consulți piața de specialitate pentru a găsi cel bun raport între calitate și preț. Orientativ, poți găsi ghiozdane de școală cu costuri cuprinse între 100 lei și 300 lei.

Cât ar trebui să cântărească ghiozdanul?

Potrivit unui proiect de lege aflat în dezbatere publică, greutatea ghiozdanului transportat de către un elev nu trebuie să depășească 10% din greutatea corpului. Într-adevăr, multe studii de specialitate arată că greutatea unui ghiozdan poate provoca anumite deformări la nivelul coloanei vertebrale dacă nu este adaptată la capacitatea de efort fizic corespunzătoare.

Ce design să aleg?

În acest caz, cel mai bun răspuns ți-l poate da micuțul tău. Copilul ar fi încântat dacă ai ține cont de preferințele sale. Astfel, ai putea alege un ghiozdan în tendințe care să se potrivească cu stilul și cu personalitatea sa. De pildă, un rucsac de școală care să întrunească toate condițiile calității și care să aibă imprimeuri cu personajul favorit poate fi alegerea ideală.

Ce mărime ar trebui să aibă rucsacul de școală?

Ghiozdanul de școală ar trebui să aibă o dimensiune care să se potrivească cu proporțiile celui mic. De asemenea, acesta ar trebui să stea sub umăr și ar trebui să stea puțin peste talie. Mulți părinți fac greșeala de a cumpăra un ghiozdan mai mare pentru ca micuțul să îl poarte mai mult timp. Un sfat important de urmat ar fi să verifici rucsacul vechi pentru a te asigura că încă i se potrivește. De asemenea, ar fi indicat să îi cumperi copilului ghiozdanul de școală și în funcție de clasa în care se află.

Așadar, dacă se află în clasele primare, cu siguranță că îi trebuie un rucsac mai mic în comparație cu gimnaziu, unde este nevoie de un ghiozdan mai mare în care să încapă toate cărțile și caietele.

De unde pot cumpăra un ghiozdan de școală?

Epoca digitalizării a adus cu sine o serie de avantaje pentru utilizatori, astfel că datorită comerțului online, în zilele noastre ai posibilitatea de a găsi produse de calitate, la un preț decent.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui ghiozdan de calitate, poți apela la MyKitty, un magazin online ce are în portofoliul său o gamă variată de produse – de la jocuri și jucării, până la haine, rechizite și articole sportive.

Intră pe mykitty.ro și vei găsi o paletă variată de rucsacuri cu personaje variate de la Soy Luna, Spiderman, Frozen sau alți eroi mult îndrăgiți de către copii în zilele noastre. Cumpără-i celui mic un ghiozdan pe gustul lui!

367 vizualizari