Ma dor ochii de la ecranul laptopului..

De aproximativ o luna mi-am cumparat un laptop – primul meu laptop, facand abstract de la subiect. Pana acum am folosit PC-ul si foarte rar iPad-ul, dar avand nevoie de portabilitate, un laptop imi trebuia de mai multa vreme, dar nici acum nu a fost tarziu.

Ma rog..

Laptopul e super, l-am gasit la pret avantajos, specificatii de top, iar la ce-mi trebuie sa-l folosesc  e mai mult decat util.

Partea proasta a lucrurilor a aparut de cateva serii incoace. Am obiceiul de a sta in pat cu el in brate si mai exact daca stau asa 20-30 de minute incepe sa ma doara rau capul si sa ma usture ochii. Cand folosesc PC-ul, tableta nu e deloc asa. Mi se pare foarte ciudat de ce doar cu laptopul patesc asta. Am setat inclusiv luminozitatea si contrastul pe cele mai scazute nivele, insa nu s-a schimbat mare lucru.

O fi de la display ? Va spun sincer ca asa ceva nu am mai patit si consider ca am o vedere foarte buna. E aiurea cand te chiorasti pe browser sa citesti si la un moment iti merg ochii in toate directile. Ciudat rau.

Pe telefoane stiu ca era o aplicatie la un moment dat care iti schimba modul de afisaj in caz ca era lumina prea puternica si ii dadea un fel de efect sepia.Pe iPad aveam iarasi ceva asemanator, mi se pare ca f.lux ii zicea.

Aveti idee daca gasesc vreun soft si pentru Windows ?

720 vizualizari