Materiale pentru structura – metalurgice

Pe pagina Arabesque.ro cautasem candva pentru un vecin de meserie constructor, materiale pentru structura si feronerie deoarece avea nevoie urgent de o lista de materiale pentru un anumit client.

Ce-i de mirare, Arabesque ofera o gama larga de produse si materiale de constructii, fata de alti retaileri de specialitate, la preturi chiar bune. De la scoabe, ciocane, cuie, sarma, am gasit tot ceea ce am cautat, reusind astfel ca vecinul meu sa-si faca rapid si simplu o lista de materiale necesare pentru clientul sau.

Cu ocazia asta am comandat si niste balamale si o bobina de sarma ghimpata pentru noi, ca aveam nevoie pentru realizarea unui gard din gradina. Bobina am luat-o la un pret mult mai mic decat era pe raft, deoarece am comandat mai multe produse si s-a facut o reducere substantiala. E bine totusi.

Recomand Arabesque !

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.