Mobila dormitor

Odata cu renovarea propriu zisa a casei, a fost nevoie binteinteles si de schimbarea mobilierului atat de prin camere cat si de prin bucatarie, inclusiv prin baie s-au schimbat o multime de lucruri.

Totusi a fost o decizie destul de grea ca sa aleg o mobila dormitor care sa imi si placa si sa fie la un pret accesibil, insa nu a fost la fel de greu si sa o gasesc. Am comandat mai multe accesorii si mobilier de pe Elvila iar in pachet am avut ansamblul de pat, comode, noptiere si doua dulapuri. Toate astea au costat undeva pana in 3000 RON. Chestia e ca sunt de calitate foarte buna din lemn bine lucrat si finisat si chiar arata bine in ton cu culoarea camerei.

Tot de acolo ne-am ales cu familia si o colectie de mese si scaune sufragerie pe undeva la 1500 RON, foarte bune de o calitate ireprosabila. Multe persoane care au venit pe la noi si-au exprimat parerea despre aceasta colectie si fara sa reproseze ceva anume. Stilul, designul si calitatea si-au pus amprenta, astfel ne putem bucura de un nou aspect interior al casei mult mai bogat si complex fata de celalalt.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Un comentariuLasa un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.