Noi astia.. barbatii

Barbatul, inca de la omul pesterii pana la Decebal si bineinteles si in actuala vreme, a fost inzestrat de mama natura sa fie paros si barbos – acoperit de par (mai pe sleau).
Chiar daca mai de mult erai nevoit sa porti barba din simplul motiv ca nu era inventat inca aparatul de ras, te trezeai pe la vro’ 25 de ani cu barba pana la genunchi si cu parul de pe piept impletit, asta ca sa nu mai zic si de celelalte suprafete acoperite de „blanita”.

Dar acum e lux frate. Suntem in secolul 21 si s-a „inventat si apa calda” si aparatul de tuns corporal, astfel din „vikingul” de alta data, barbatii au mai reusit sa scape de parul care-i deranja si provoca mancarimi.

Ingrijirea barbei e un proces destul de dificil pentru unii barbati. Mai nou cei care poarta barba dau impresia de barbati maturi si aratosi. Acestia au grija ca parul facial sa le fie mereu uniform, dupa gustul fiecaruia. Pe cand altii, dupa nici doua zile sunt nevoiti sa decurga la defrisari majore si sa scape cat mai repede de parazitul facial.

In cazul meu, eu sunt un barbat norocos. Nu sunt prea paros si nici nu ma lupt cu parul corporal prea des. O singura data pe luna, sau poate chiar de doua ori, reusesc sa inlatur parul corporal. Deja la barba si mustata, e alta poveste. Ceea ce nu accept, e inlaturarea parului de pe picioare. Mi se pare cel mai gay proces – sincer – chiar daca multi barbati se epileaza si dau cu aparatul pe picioare, mie mi se pare de prost gust. Am impresia de multe ori ca daca nu ai par pe picioare nu esti barbat, esti ori gay, ori femeie – ori Conchita Wurst.

Consider ca aparatul de ras electric e cu mult peste clasicul bic cu 2 sau 3 lame. E mult mai eficient si confortabil. Ca barbat e bine sa fi ingrijit si la fel de igienic, asa ca dati pe Google „aparat ras electric cel mai bun” alegeti unul si faceti comanda ­čśÇ

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.