Nu mai căuta saloane cu tratamente cu keratină pentru păr Brăila – Stailer îți simplifică tot!

Indiferent că ești client ocazional la saloanele de hair and beauty sau le frecventezi destul de des pentru că o ai rutină de beauty de așa natură, te vei bucura să descoperi despre Stailer. Este vorba de o platformă și aplicație dedicată care te ajută să îți filtrezi opțiunile în ceea ce privește saloanele dintr-un anumit oraș. Poți alege pe cel dorit de tine în funcție de criterii specifice.

Dar, mai întâi, căutarea …

Dacă îți dorești servicii de tip tratamente pentru par salon Braila sau ești din Iași, București ori Constanța aceeași platformă îți este de mare ajutor. Stailer este activ în peste 40 de orașe ale țării. Numește-l cum dorești, pagini aurii sau un Google al saloanelor. Cert este că de îndată ce notezi ce tip de serviciu ai nevoie, data, ora, orașul și pentru cine filtrul activ din pagină îți filtrează totul și îți afișează ce opțiuni ai.

Ce înseamnă asta? Că nu vei mai fi nevoit/ă să suni de la un salon la altul, că nu vei mai pierde timp căutând în mod individual salon după salon. În schimb, pentru preferința ta în ceea ce privește tratamente cu keratina pentru par Braila sau alte servicii de hair and beauty, găsești saloane din orașul tău înscrise pe stailer.ro. Alegi unul, setezi programarea conform dorințelor și ai și confirmarea imediat primită.

Programarea la salon o faci online

În ceea ce privește programarea pe care o poți face, citeste si articolul acesta. Practic nu este nevoie de cont, poate fi accesată și folosită platforma și în lipsa acestuia. Totul este gratuit și simplu de realizat. Cu varianta aplicației Stailer ai nevoie de cont sau de poți loga direct cu un cont din social media.

Programarea nu te costă nimic și nici nu mai depinde de programul vreunei recepționere spre exemplu. Dacă se întâmplă să ai nevoie de reprogramare poți face la fel de simplu, online, cu zero costuri.

Detalii care fac diferența

Nu te gândi că ai nevoie de vreun abonament pentru a folosi Stailer. Sau că ești condiționat/ă de numărul de programări pe care îl poți face. Iată de ce Stailer este viitorul în materie de programări la saloanele de profil.

Revii la aceste locații aproape lunar? Cu atât mai mult vei aprecia faptul că poți să repeți programarea făcută fără prea multe bătăi de cap. Fiecare salon înscris aici are parte de o prezentare în amănunt, de la locația exactă la fotografii cu serviciile prestate sau chiar și recenzii. Află dinainte ce spun clienții despre experiența lor la acel salon și poate așa câștigi convingerea că ai făcut o alegere bună.

În egală măsură vei fi mai mulțumit/ă de această variantă în condițiile în care sunt scoase din ecuație acele saloane de colț, din cartier, care nu sunt în ordine fiscal vorbind, care își negociază prețurile pe loc și după client. Ce spui, încerci? Când te hotărăști, Stailer este la un click distanță.

Contact: support@stailer.ro

1.022 vizualizari