Obiecte sanitare – paravan cada

Am mai mentionat pare-mi-se intr-un articol precedent ca sunt pe drumul de „a deveni” un instalator iscusit :)). Bine.. glumesc, nu intentionez sa practic aceasta meserie, dar lucrand in ultima vreme cu unchiul meu, de meserie instalator, am inceput sa o cunosc cat de putin si sa imi placa. Nu vreau sa o practic, dar e buna de stiut, cand nu se stie ce defect o sa am.

Vara aceasta impreuna cu unchiul meu am echipat mai multe bai cu obiecte sanitare. M-am invatat si am reusit sa instalez singur vreo 5 cabine cu tot cu cadite de dus si n-a fost greu absolut deloc, cum ma asteptam. Mai dificil mi s-a parut pozitionarea pe perete a unui wc suspendat decat instalarea propriu-zisa a unei cabine de dus. La WC-ul suspendat trebuie sa ai in vedere cateva notiuni ce constau in pozitionarea corecta pe perete a vasului si rezervorului, dar pana la urma tot le-am dat de furca.

La unul dintre clientii la care i-am facut baia, a dorit sa ii instalam si un paravan cada cu profil cromat si sticla securizata de 4 mm. Arata perfect. Si-asa, eu prefer cada, decat cabina de dus. Acum dupa instalarea paravanului la cada, deja arata altfel. Era o combinatie perfecta intre cada si cabina de dus, care arata chiar misto.

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.