Organizarea lucrurilor personale

Sunt o persoana foarte ordonata. Mi-a placut dintotdeauna ca lucrurile mele personale sa fie mereu aranjate si bine organizate la locul lor, iar cand voi avea nevoie candva de ceva sa stiu unde sa gasesc. Ei bine, asa si cu sculele si uneltele mele.

In primavara trecuta am fost in vizita la niste cunostiinte care s-au mutat in noua lor casa. Oamenii si-au facut niste conditii, si-au pus noua casa la punct, totul arata impecabil. Cum am un spirit de observatie foarte bun, imediat ceva mi-a atras atentia – o incapere foarte bine structurata cu scule si unelte, frumos organiata, unde e aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti, pe care am construit-o si eu la mine acasa dupa modelul lor.

Treaba a fost foarte simpla, ma mir cum de nu m-am gandit la asta ceva mai repede, dar acum am si eu o astfel de incapere destinata sculelor si lucrurilor ce nu isi au locul prin toata casa si miracol sau nu, am reusit sa eliberez camerele de lucruri care nu isi aveau locul acolo, depozitandu-le in acel nou spatiu.

Asadar am reusit sa gasesc un loc bun si pentru masina de gaurit care imi aparea tot timpul in fata cand deschideam camara.. – da stiu –  „Ce cauta o masina de gaurit tocmai in camara ?” Habar nu aveam nici eu..

Acum totul e cum ar trebui sa fie. Fara spatii aglomerate de scule, faruri de la masina, galeti cu mop si te miri ce mai aveam prin toata casa. Cred ca si nave extraterestre erau la un momentdat. In fine, cu ocazia asta am gasit si un capsator electric pe care nu-l mai gasisem cred ca si de un an de zile. Macar acum e la locul lui si stiu unde il gasesc

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.