Acasa Personale Stop.. No more bets !

Stop.. No more bets !

3 minute sa citesti
3
0

Ca mulți de altfel am picat și eu în plasă. Credeam că „o să mă îmbogățesc peste noapte” și că va fi o sursă importantă de venit.
Ei bine, pariurile sportive chiar dacă unii nu le consideră jocuri de noroc, pariurile chiar sunt jocuri de noroc și poți să ai toată cunoștiința fotbalului, să știi jucătorii de la A-Z, forma actuală a echipei, cote, tot. Sunt jocuri de noroc și nu fac decât să îți pierzi banii, nicidecum să-i dublezi, triplezi, multiplici.
Sunt o mulțime de excroci pe internet, au pagini cu „ponturi 100% sigure”, dar de fapt nici ei nu știu ce predicții dau. Ideea e că ei au contracte și parteneriate cu firme importante de pariuri sportive, de unde proști ca mine, sau poate chiar ca tine intră și inevitabil îi alimenteaza cu bani pe nemernici. Nu mai puneți botul la așa ceva.

Am mai avut câteva tentative de a mă lăsa de ele, pentru că de la un timp au devinit un viciu. Nu bei, nu fumezi.. dar joci la pariuri sportive. Dar am revenit foarte ușor, mult mai convins ca înainte și mult mai sigur că le pot lua banii.

N-a fost să fie, am pierdut în repetate rânduri, am mai câștigat cațiva zeci de lei, iarăși i-am pierdut și tot astfel de suișuri și coborâșuri. Însă pierderea tot nu s-a acoperit și dacă mă gândesc bine pierderea era cu mult pe minus.

..gata mă las. Sper să nu mai pic în plasă.
money1Update (19.11.2014) : Intre timp.. m-am apucat iarasi de pariuri 😀

 

Incarca mai multe postari asemanatoare
Incarca mai multe de la Suteu Paul
Incarca mai multe in Personale

3 comentarii

 1. Yamasha

  15 martie 2014 at 19:30

  ar fi bine daca ar renunta lumea la asa ceva, dar vad ca incep tot mai multi sa joace la pariuri 🙂

  Raspunde

 2. Florin

  16 martie 2014 at 11:29

  O singura data am pariat si am castigat. Am mers la sigur, asta dupa ce am cumparat un pont. Nu voi mai baga deloc, asta deoarece se pierde mai mult decat se castiga.

  Raspunde

 3. Alin

  5 aprilie 2014 at 20:43

  Si eu am pariat de multe ori, credeam ca o sa castig peste noapte. Na fost sa fie, am bagat multi bani, n-am castigat mai nimic. M-am lasat.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Iti recomand si:

Cadourile pentru cei dragi, gata ambalate de la Giftexpress

Cu siguranta simti deja presiunea din preajma sarbatorilor de iarna, cand trebuie sa gases…