Stop.. No more bets !

Ca mulți de altfel am picat și eu în plasă. Credeam că „o să mă îmbogățesc peste noapte” și că va fi o sursă importantă de venit.
Ei bine, pariurile sportive chiar dacă unii nu le consideră jocuri de noroc, pariurile chiar sunt jocuri de noroc și poți să ai toată cunoștiința fotbalului, să știi jucătorii de la A-Z, forma actuală a echipei, cote, tot. Sunt jocuri de noroc și nu fac decât să îți pierzi banii, nicidecum să-i dublezi, triplezi, multiplici.
Sunt o mulțime de excroci pe internet, au pagini cu „ponturi 100% sigure”, dar de fapt nici ei nu știu ce predicții dau. Ideea e că ei au contracte și parteneriate cu firme importante de pariuri sportive, de unde proști ca mine, sau poate chiar ca tine intră și inevitabil îi alimenteaza cu bani pe nemernici. Nu mai puneți botul la așa ceva.

Am mai avut câteva tentative de a mă lăsa de ele, pentru că de la un timp au devinit un viciu. Nu bei, nu fumezi.. dar joci la pariuri sportive. Dar am revenit foarte ușor, mult mai convins ca înainte și mult mai sigur că le pot lua banii.

N-a fost să fie, am pierdut în repetate rânduri, am mai câștigat cațiva zeci de lei, iarăși i-am pierdut și tot astfel de suișuri și coborâșuri. Însă pierderea tot nu s-a acoperit și dacă mă gândesc bine pierderea era cu mult pe minus.

..gata mă las. Sper să nu mai pic în plasă.
money1Update (19.11.2014) : Intre timp.. m-am apucat iarasi de pariuri 😀

 

3 comentarii

  1. Yamasha 15 martie 2014
  2. Florin 16 martie 2014
  3. Alin 5 aprilie 2014

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.