Piese auto ieftine

De cand am cumparat masina, asta insemnand aproape un an de zile, ma pot declara un proprietar multumit din toate punctele de vedere. In primul rand pot spune ca am ales o masina buna si ieftina, care in tot acest an de cand o posed, nu am avut nici un fel de problema sau defect.

Bineinteles, ca imediat dupa achizitionare am fost nevoit sa fac schimbul de ulei si inlocuirea distributiei. Asta era ceva normal, mai ales ca masina e adusa din strainatate si nu am stiut ultima data inlocuirii acestora. Totusi, e de apreciat ca inca se gasesc piese auto vw la preturi chiar acceptabile. Acum masina e in regula si functioneaza impecabil.

Multa lume considera ca piesele auto second hand sunt cele mai bune inlocuitoare pentru piesele defecte. Probabil o fi asa, insa alte griji ai cand piesele sunt cumparate de noi si nu au mai fost utilizate pe alte masini. Eu insa prefer ca inlocuirea pieselor defecte sa fie efectuata cu altele noi, de preferinta piese auto ieftine, dupa buget.

E drept si piesele auto ieftine nu vor avea o durata lunga de utilizare, cert este ca sunt noi, prezinta o alta garantie si nici nu te poti astepta ca oricand sa se strice. De exemplu cand cumperi piese dacia 1310, altfel sta treaba. Pentru o masina veche, nu are rost sa substitui piesele vechi sau defecte cu altele noi, ci cu piese second sau ieftine. Asta e parerea mea..

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.