Mi-am facut putin timp mai devreme si am luat la puricat paginile de Facebook a candidatilor la prezidentiale. Pana acum un lucru e cert, daca e sa ne luam dupa aprecierile de pe Facebook, Ponta e presedinte. Nu ca si cum nu ar iesi, dar hai sa o lasam asa. Bun. Ponta ar fi presedinte si o buna parte din prietenii mei au apreciat deja pagina acestui individ, ceea ce reiese ca il voteaza.

Pe locul doi ar fi Klaus Iohannis pe care cred ca am sa pun si eu stampula si pe trei Elena Udrea, urmata de C.P Tariceanu, Macovei si asa mai departe. Treaba cu Facebook-ul e meserie rau. Pe multi i-am intrebat daca merg la vot si cu cine voteaza si s-au cacat pe ei secunde bune sa imi dea un raspuns tampit. Ba ca Ponta, ba ca nu merg, ba m-au luat cu alte povesti.. nici cum un raspuns sigur – argumentat.

Cu Iohannis am sa votez !
Din toti cei 14 candidati, Iohannis mi se pare cel mai potrivit ca presedinte al Romaniei. De ce ? Chiar daca e neamt la mine in tara, lucrul acesta nu ma impiedica sa votez un om care consider ca o sa ma reprezinte pe mine si aceasta tara. Iohannis in mandatul de primar al Sibiului a realizat mai multe proiecte dintre care cel mai important „Sibiu – capitala cultural europeana”
Sincer as fi votat cu Ungureanu sau cu Mihail Neamtu, dar aceste nume nu apar pe lista. Deci cine ar mai ramane ? Mascariciul de Ponta ? Vadim ? Ma scuzati dar numai niste imbecili i-ar putea vota pe acestia.