Diverse Personale

Prea satul de atata hotime si oameni de nimic

Ma intreaba intr-o zi cineva – Cate bloguri ai acum ?
Doua zic. Acesta pe care esti chiar acum (suteupaul.ro) si theblog24.com pe care scriu rar sau deloc. Deci doua, aproape unul.
– Credeam ca ai trei, cele mentionate si suteupaul.info
.info nu mai exista, a fost primul domeniu, acum m-am mutat pe .ro deci .info nu mai e un blog – e o amintire.

Treaba asta nu a fost in urma cu vreo 2 saptamani, dar cautand astazi ceva legat de mine pe Google, aflu ca suteupaul.info e alive. Adica un alt blog, pe fostul meu domeniu. Eh, nati-o franta ca ti-am dres-o..
Cineva, acum in momentul asta se foloseste de identitatea mea, de o parte din articolele mele si are blog. Cine ? Nu stiu, ca daca as stii l-as fute un pic in gura pe el si pe ma-sa.
Acel cutarica, da dovada de o nesimtire iesita din comun, chiar nu stiu cine e si de ce face asta. De ce s-ar folosi de un domeniu si de datele mele pentru un amarat de blog care vad ca e actualizat tot mai des.

Treaba nu ma mira, hotia si nesimtirea predomina in tara asta. Plagiatul e la ordinea zilei, zi-ne tu nea Victoras Ponta, mancanea-i pula si tie sa ti-o manance ala de mi-a luat mie domeniul.

Sper sa nu se confunde blogurile intre ele. Aceste este blogul pe care activez eu, .info l-am avut inainte de a trece pe .ro

S-ar putea sa te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Dan M.
  7 iulie 2015 at 17:16

  Niste gunoaie … ce sa le ceri

 • Reply
  Marius
  10 iulie 2015 at 18:33

  Chiar si eu discutam cu Alex ca nu stiam cine, de cand scrie acolo…

  • Reply
   Paul
   10 iulie 2015 at 22:05

   Nu imi pot da seama cine e. Adica banuiesc asa cam cine ar fi ca si cu paulblog.eu tot asa a fost povestea si stiu cine a fost respectivul.
   Acum cred ca tot el e..

 • Reply
  Emil Calinescu
  10 iulie 2015 at 18:40

  A fost si eroarea ta. Trebuia sa stergi tot de pe el (mutand continutul aici) si gata. Furau doar adresa, goala, fara nimic altceva. Nu aprob astfel de tactici, dar imi suna fix precum cel care sta cu usa descuiata si se plange ca i-au intrat hotii. Trebuie sa iei niste minime masuri, neinsemnand ca hotii nu trebuie pedepsiti. Tot hotie se numeste, dar tu le-ai facilitat-o.

  • Reply
   Paul
   10 iulie 2015 at 22:06

   Asa am facut Emil, doar ca a recuperat din archive.org o parte din articole, tema, si continut din tema si na.. ce-i de instalat un blog WordPress.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.