Prea satul de atata hotime si oameni de nimic

Ma intreaba intr-o zi cineva – Cate bloguri ai acum ?
Doua zic. Acesta pe care esti chiar acum (suteupaul.ro) si theblog24.com pe care scriu rar sau deloc. Deci doua, aproape unul.
– Credeam ca ai trei, cele mentionate si suteupaul.info
.info nu mai exista, a fost primul domeniu, acum m-am mutat pe .ro deci .info nu mai e un blog – e o amintire.

Treaba asta nu a fost in urma cu vreo 2 saptamani, dar cautand astazi ceva legat de mine pe Google, aflu ca suteupaul.info e alive. Adica un alt blog, pe fostul meu domeniu. Eh, nati-o franta ca ti-am dres-o..
Cineva, acum in momentul asta se foloseste de identitatea mea, de o parte din articolele mele si are blog. Cine ? Nu stiu, ca daca as stii l-as fute un pic in gura pe el si pe ma-sa.
Acel cutarica, da dovada de o nesimtire iesita din comun, chiar nu stiu cine e si de ce face asta. De ce s-ar folosi de un domeniu si de datele mele pentru un amarat de blog care vad ca e actualizat tot mai des.

Treaba nu ma mira, hotia si nesimtirea predomina in tara asta. Plagiatul e la ordinea zilei, zi-ne tu nea Victoras Ponta, mancanea-i pula si tie sa ti-o manance ala de mi-a luat mie domeniul.

Sper sa nu se confunde blogurile intre ele. Aceste este blogul pe care activez eu, .info l-am avut inainte de a trece pe .ro

637 vizualizari