Problema principala a tabletelor iPad

Anul trecut mi-am cumparat un iPad Mini 2 nou pe care l-am gasit la cineva pe Okazii. Serios, chiar a fost nou in ambalaj cu tipla, cu serie originala Apple si tot tacamul. Daca esti pe faza, gasesti si chestii noi la preturi bune pe Okazii. Ma gandesc ca a fost furata sau cine stie, respectivul nu a stiut care e valoarea ei.. who knows ? Atunci costa 16 milioane la eMag iar eu l-am luat undeva la jumatatea pretului asta + inca cateva lovele.

N-a fost problema cu ea cateva luni, insa de la un timp a inceput sa se apese tare greu butonul home. Nu stiu de ce, pentru ca nu cred sa-l fi fortat sau sa-l apas asa tare. Multi posesori de iPad Mini s-au plans de aceasta problema si partea proasta a lucrurilor e ca se repara foarte greu. Ca sa inlocuiesti amaratul ala de buton trebuie sa scoti display-ul si aici iar se complica lucrurile pentru ca 60% din cazuri display-ul crapa la cat de fragile sunt iPad-urile.

De cand s-a stricat butonul ala ma folosesc Assistive Touch, o mica unealta tot de la ei ce inlocuieste butonul fizic cu unul pe ecran, care paradoxal, cei de la Apple au stiut de ce sa introduca aceasta functie. E cam enervant sa o folosesti in ritmul asta si e pacat de performanta si autonomia bateriei. iPad-urile chiar sunt cele mai reusite tablete pana in momentul asta, dar uite ca fizic sunt doar de unica folosinta. Deci daca ti s-a stricat un mic butonas, ADIO tableta. Sa o repari e dificil, iar daca nu ai garantie cum nu am avut eu, poti sa-i spui Pa-Pa.

4 comentarii

  1. Alexandru Ciocan 23 august 2016
    • Paul 24 august 2016
  2. Bucur 24 august 2016
    • Paul 24 august 2016

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.