Produse cosmetice – transport gratuit

Probabil cu totii folosim produsele cosmetice. Fie ca suntem femei sau barbati, ne-am dat cu parfum macar o singura data in sau am folosit creme de fata.
In general, 9 persoane din 10 folosesc in fiecare zi produsele cosmetice si considera ca lucrul asta este esential. Toti avem incredere in spiritul responsabil al producatorilor si credem ca reglementarile existente si autoritatile de control ne protejeaza.

De obicei unele persoane, mai ales femeile, sunt tentate ca pentru orice problema estetica sa apeleze la cosmetice. La aparitia ridurilor, pentru eliminarea celulitei, pentru a reface elasticitatea anumitor zone de piele, pentru hidratare, curatare sau abraziune. exista produse cosmetice care promit aceste efecte.

Ei bine si pe buna dreptate, acest parfum Gucci destinat femeilor este descris ca ar fi parfumul ideal in zilele racoroase de toamna, datorita aromelor de liliac, geranium si piersici. Un parfum potrivit pentru orice femeie care vrea sa isi evidentieze farmecul unic.

Acelasi lucru il putem spune si despre acest parfum Lady Gaga, fiin un parfum oriental dulce, dominat de fructe, flori si ierburi. Combinatia inedita de diferite ingrediente rezulta intr-un miros sofisticat, potrivit pentru seara sau zilele tomnatice. Echipa de creatie din spatele parfumului Fame nu a folosit clasica structura piramidala pentru compozitia aromei.

#sursa text descriere – elefant.ro

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.