Razatoare si camere frigorifice pentru depozitarea carnii

Un lucru important pentru pastrarea carnii este depozitarea la temperaturi scazute in camere sau frigidere frigorifice speciale pentru a fi congelata.
Maxigel este un producator de astfel de masinarii si frigidere pentru prelucrarea si depozitarea carnii, la standarde inalte si de buna calitate. Firma produce si comercializeaza astfel de camere frigorifice, razatoare si alte echipamente de acest gen la preturi destul de avanajoase.

Cu o gama variata de camere frigorifice pentru produse alimentare refrigerate si congelate, depozite cu atmosfera controlata pentru fructe si legume, ideale pentru abatoare si fabrici de prepare a carnii, centre logistice alimentare si supermarket-uri, Maxigel ofera echipamente frigorifice cu preturi mici si promotii pentru orice camera frigorifica achizitionata. Camerele frigorifice oferite de Maxigel folosesc agregate si compresoare de la producatori de renume precum: Bitzer, Frascold, Aspera, Tecumseh, Zanolli si dispun de un raport calitate pret excelent.

Alegeti dintr-o gama variata de frigidere profesionale mici si frigidere hotel ideale pentru orice hotel, pensiune si unitate de cazare precum si pentru bucatariile profesionale din restaurante, fast-food-uri, hoteluri, etc. MaxiGel produce si ofera echipamente frigorifice cu preturi mici si promotii pentru orice frigider mic si frigider hotel achizitionat. Frigiderele profesionale mici oferite de Maxigel sunt ceea ce are nevoie orice investitor care doreste sa beneficieze de un raport calitate pret excelent, calitate certificata de nume cunoscute din domeniul frigiderelor mici precum Liebherr.

391 vizualizari