Salarii / Managementul resurselor umane

HRP.ro (human resources planning) vine in ajutorul angajatorilor si a intreprinderilor cu o gama variata de produse si servicii paycheck calculator, pentru calcularea rapida si precisa a salariilor angajatilor.

HRP.ro este o companie producatoare de software pentru managementul Resurselor Umane. Romanian Software asigura suport tehnic, mentenanta legislativa si customizari de aplicatie pentru peste 200 de clienti si face acest lucru cu profesionalism de peste 10 ani. Romanian Software are o echipa tehnica dedicata care asigura intretinerea aplicatiilor, dezvoltarea de funcţionalitati noi, adaptarea aplicatiilor la schimbările legislative si interventii prompte la incidente tehnice.
Prin externalizarea proceselor de salarizare şi administrare de personal beneficiati nu numai de serviciile standard, cat si de o echipa tehnica care sustine din punct de vedere software si hardware buna functionare a proceselor si modelarea aplicatiilor dupa procesele dvs.

Echipă profesionistă

Cu o experienta desavarsita in acest domeniu, HRP.ro a dezvoltat mai multe produse de salarizare tratand ca atare fiecare client ca fiind unic, special.
Human resources management este o aplicatie pentru departamentul Resurse Umane, in vederea managementul personalului si documentelor contractuale.
Aplicatia poate fi vazuta ca o interfata de administrare a personalului unei societati, dar este mai mult decat atat. Ea ajuta la cresterea eficientei activitatii de administrare de personal prin generarea rapida si standardizata a documentelor salariatilor (contracte, adeverinte, decizii).

Aceasta aplicatie are mai multe beneficii cum ar fi:
– Sistemul este integrat cu Sal, asigurand conexiunea dintre activitatile de salarizare si administrare de personal
– Permite standardizarea documentelor de personal prin crearea de template-uri
– Permite organizarea documentelor de personal si contractuale in format electronic, ceea ce optimizeaza accesul la informatii
– Separa activitatile de administrare de personal de cele de salarizare si ofera functionalitati dedicate

Astfel solutia payroll outsouching Romania este foarte utila pentru externalizarea serviciilor de salarizare implica mult mai mult decât serviciile standard. Fiind producatori de aplicatii software, HRP.ro ofera valoare adaugata serviciilor.

 

304 vizualizari