Saniusul – amintiri placute de mult apuse

Cand eram mic si veneam iarna la bunici la tara, cea mai distractiva activitate era saniusul. Eram un grup numeros de copii cu saniute si schiuri si mergeam pe unul din dealurile din sat, unde era o partie destul de frumos amenajata.

Imi aduc aminte ca stateam pana seara tarziu, chiar daca se insera mult mai devreme, noi pe la ora 19 inca eram pe partie si parintii veneau furiosi dupa noi. Pe atunci nu erau telefoane mobile sa ne sune sa venim acasa. Si chiar daca erau, era prea mare distractia ca sa lasam saniusul.
Sunt amitiri foarte frumoase pe care nu cred ca am sa le uit vreodata. Chiar si acum cand mai vin la tara si ma intalnesc cu prietenii de atunci, vorbim si ne amintim oarecum de clipele acelea placute in care eram uzi la picioare si nu mancam nimic toata ziua, doar de dragul saniusului.

Si acum mai am in podul casei de la tara sania mea. Era o sanie bullet seat pe care am primit-o cadou de ziua mea de la parinti. A fost un cadou special pentru ca mi-a marcat intr-un fel copilaria.

14985_1_
Exista multe activitati si sporturi de sezon pentru toti cei care iubesc iarna incepand de la sanius, schiat, patinaj, bataie cu bulgari, etc. iar pentru o iarna cu adevarat fantasica pe Best Kids gasiti o gama variata de articole precum patine, snowboarduri, saniute copii, saniute bob, plansa derdelus sau orice alt model de saniuta.
Printre articolele de pe bestkid.ro mi-am revazut si saniuta mea, pe care cum am spus inca o mai pastrez. De atunci s-a ieftinit foarte mult, tin minte ca atunci cand mi-au laut-o ai mei a costat o gramda de bani, sau ma rog a fost mult mai scumpa.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.