Campanii

Servicii Web Design de inalta calitate

WebName este o companie ce activeaza in domeniul web design-ului si al realizarii de pagini web cum ar fi: ( magazine online, site-uri de prezentare, bloguri sau template-uri pentru paginile web. )

Cu un portofoliu foarte variat, echipa webname.ro este dispusa sa realizeze site-ul pentru compania sau proiectul tau la preturi avantajoase in care se include, gazduirea paginii, alegerea domeniului, adrese de email, monitorizare si creearea propriu-zisa a site-ului.

Pentru realizarea site-urilor, echipa webname se foloseste de ultimele si cele mai des folosite tehnologii:
PHP, HTML5, CSS3, JAVA, jQuery, WordPress, OpenCart, Litespeed, Apache, CentOS

Desi firma avea ca prim scop realizarea si gazduirea paginilor web doar companiilor bistritene, datorita cresterii numarului de cereri, WebName, a reusit sa dobandeasca in scurt timp clienti din intreaga tara.

Cu biroul in Cluj-Napoca, webname.ro se mentine la nivel inalt pe piata serviciilor in care activeaza, reusind astfel sa multumeasca zeci de clienti prin calitatea serviciilor oferite.

Recomand cu caldura aceasta companie, pentru ca o ofera servicii de inalta calitate la preturi avantajoase.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

2 comentarii

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Lucreza extrem de bine, dar si au experienta necesara pentru a face un business. Imi place ceea ce a iesit din namebox, deci rezultatul muncii lor este pe plus, fara minusuri. Ce sa spun, o echipa mica care fac treaba de oameni mari, cum se zice.

  • Pfaaaa ! Sa traiesti o mie de ani Paul ! Am cautat pagina asta de mi-a venit rau si nu mai dadeam de ea. Chiar am mare nevoie de servicii webdesign pentru un proiect mare si gasisem la ei pachetele acelea. Ms.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.