Siguranta unei locuinte

Siguranta unei locuinte e foarte importanta. Nu doar pentru faptul ca sunt montate ici colo camere de filmat in toate colturile din casa inseamna ca e sigura si protejata.

Dupa ce am renovat casa, ai mei au chemat niste specialisti care au montat senzori de temperatura. Nu am prea inteles ce rol au acesti senzori, insa dupa cateva cautari pe internet am aflat o multime de informatii cu privire la acestia. De exemplu noi avem instalat undeva in casa un detector adresabil de incendiu de temperatura fixa conceput pentru a detecta incendiul inainte de a ajunge la stadiu incipient, acesta  reactionand la o anumita temperatura.
Este un detector esential ce masoara temperatura mediului ambiant, atunci cand temperatura maxima este depasita, acesta trimite un semnal de avertisment la panoul de control.

De asemenea pe langa acesti senzori de temperatura, acei specialisti ne-au recomandat si montarea unui detector de gaz cu alimentare de la sursa electrica, acesta promite sa detecteze nivele periculoase de monoxid de carbon si gaz metan din casa.
Bineinteles ca ai mei au fost de acord sa monteze si un astfel de detector, deoarece recent s-au facut si modificari la reteaua de gaz, asa ca acest aparat ar trebui sa ne semnaleze in caz ca apar ceva probleme la retea si nu numai. Evenimente neplacute se pot petrece oricand, de asta e bine sa fie luate masurile din timp.

Cei care au montat aceste detectoare le-au achizitionat de pe Spy-Shop.ro, iar tot acolo am gasit si eu informatiile necesare cu privire la fiecare detector in parte. Ei bine, pana in prezent isi fac treaba foarte bine desi au fost montate in urma cu 6 luni de zile, o singura data s-a declansat detectorul de gaz, cand s-a schimbat o butelie la aragaz, sub supraveghere bineinteles, insa aparatul si-a facut treaba de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.