Solicita un imprumut de la Provident

Se intampla de multe ori sa ramai fara bani sau sa nu iti ajunga si ce faci ?
Apelezi la prieteni, rude, cunostiinte si ceri o anumita suma de bani in speranta ca vei fi ajutat, dar se intampla sa fi refuzat si parca alte solutii nu mai exista.

Dar totusi, mai exista o solutie: Provident
“Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României și specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.”

Chiar daca esti in lipsa de fonduri pentru o perioada relativ scurta, poti solicita foarte simplu un imprumut rapid de la Provident. In functie de tipul de imprumut care il doresti, la prima colaborare poti solicita o suma cuprinsa intre 500 si 3.500 RON. Clientii vechi pot obtine sume chiar si peste 3.500 in functie de veniturile disponibile si felul in care achita plata. Partea buna a acestui imprumut e ca nu e nevoie de giranti sau garantii materiale, pe cand banii vor fi virati in contul tau in cel putin 10 zile de la semnarea contractului.

Provident se adreseaza in mare parte persoanelor cu venituri medii, ce doresc sa imprumute sume mici pentru nevoi specifice, rapide pe care sa le poata de asemenea restitui in functie de posibilitatile fiecaruia.

De asemenea poti solicita credite Provident la domiciliu. – primesti banii in 48 ore.
Acasă Împrumut la domiciliu
Împrumut la domiciliu

Serviciul la domiciliu – bani în 48 de ore
Suntem prima instituţie financiară din România care îţi oferă serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primeşti banii în 48 de ore, chiar la tine acasă, iar ratele le plăteşti confortabil, de acasă.
Vei descoperi că agenţii noştri sunt prietenoşi şi înţelegători. De fapt, mulţi dintre ei au început prin a fi clienţii noştri.

Doar alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

Pana la 5.000 de lei
Fara giranti si fara taxe ascunse
Aprobare simpla: doar doua acte
Rate fixe, garantat

365 vizualizari