Temeri neobișnuite privind unele clame de păr pentru copii

Se spune că cei mici se vor adapta mai ușor și mai rapid condițiilor diverse, se vor acomoda la școală, grădiniță etc. mai repede decât adulții. Mintea lor inocentă reduce totul la simplism și dacă le este bine într-un loc, uită repede de plâns și de teama de început. Mai greu este cu adulții care au problema aceasta de overthinking.

Credem sau nu, până când nu suntem la rândul nostru părinți poate nu înțelegem; până și banalele clame de par pentru copii stârnesc controverse. Iată câteva dintre temerile neobișnuite, dar reale, pe care unii părinți le au despre folosirea acestor accesorii:

#1 Dacă bebelușul se lovește cu ele

Clamele de păr sunt accesorii de regulă alese în conformitate cu vârsta. Un nou-născut poartă cel mult turbane, căciuli fancy sau banderole care mai de care. Desigur că fetele sunt de obicei mai răsfățate de moda curentă. Sunt zeci de modele de astfel de accesorii și în cadrul magazinului online littleprints.ro. Chiar dacă în fond vorbim despre același tip de produs, poate avea culori diverse și printuri pe măsură. Dar, să revenim la clame!

Clamele pentru copii nu ar trebui să aibă sistem complicat de închidere. Acesta este primul semn că sunt potrivite celor mici. Mai apoi, sunt drăguțe și cu design versatil, dar de cele mai multe ori, din motive de siguranță nu au detalii precum bile, paiete, aplicații diverse. Sunt în schimb textile și colorate.

#2 Dacă le înghite

Știm cu toții bebelușii năstrușnici care cu mâinile lor drăgălașe și curioase trag orice prind. Sunt genul acela de bebeluși care nu suportă nici căciulă în cap. Cu toate acestea, specialiștii spun că există un instinct al celor mici de a nu înghiți orice. De unde și teoria conform căreia un bebeluș căruia i se permite autodiversificarea nu se va îneca, pentru că prin inteligența sa nativă știe că nu trebuie să înghită bucăți mari. Nu spunem că nu s-ar putea întâmpla asta, dar este ca și povestea cu drobul de sare: dacă și cu parcă.

# 3 Dacă vor strânge părul prea tare

Astfel de clame de păr pentru copii, cel puțin cele din gama de la Little Prints, sunt confortabile la purtare. Nu implică elastic care ar putea strânge prea tare părul fragil al copiilor. Se atașează ușor de păr și la fel de ușor se vor da jos. În fond sunt accesorii, nu sunt neapărat necesare pentru a menține părul strâns.

Iată de ce există produse special create pentru bebeluși și copii

Teama părinților ar trebui să fie mai degrabă despre improvizații. Nu degeaba există produse special create pentru cei mici. Chiar și pentru cei stresați din cauza materialelor sau a detaliilor cu care sunt create astfel de accesorii trebuie spus că au la bază materiale textile, care nu provoacă iritații. Sunt atent create, din materiale baby friendly. Recomandat este să vezi si articolul acesta pentru mai multe detalii despre produsele disponibile la Little Prints.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

72 vizualizari