Toata lumea trebuie sa aiba un aparat de tuns

Imi aduc aminte si acum cand aveam 4-5 ani si trebuia sa merg la tuns. Aoleu, era cosmarul meu din copilarie si nu ca as fi fost oprit in drum spre frizerie de un gras cu duba ce oferea bomboane, ci de faptul ca odata ajuns si pus pe scaunul acela, ma gadila foarte tare in spate cand trecea cu masina de tuns prin plete. Da, aveam plete pe atunci. Probabil trebuia sa fiu anesteziat sau legat de scaunul acela ca sa nu ma zgantai in halul ala, pentru ca mereu cand auzeam sunetul acela de la masina de tuns, parca taia in carne vie, nu tundea. Ma rog.. timpul a trecut de atunci, dar nu si starea respectiva.

De o buna vreme ma tund acasa. Am cumparat un aparat de tuns tocmai din acest fapt si pentru ca daca nu-mi fac freze si chestii de genul, am zis ca mai bine ma tunde cineva sau chiar singur cu aceeasi marime peste tot si aia e. Oricum, la orice frizerie din oras ai merge, au niste preturi incredibile. De parca de aia 12 lei care-i dai + ciubuc inca 3 lei, ca sa fie 15.. iti da de mancare si iti face si masaj. Nu ca as fi zgarcit, dar mi se pare foarte mult sa dai 12 lei pentru o treaba ce dureaza 5 minute si nici macar nu e o munca grea sau as mai zice daca ar consuma mult curent masina de tuns. Acum ma tund acasa cand vreau si nu am treaba cu nimeni. Bine, asta e o conceptie strict personala care poate fi tratata oricum.

Am schimbat vreo 2 aparate de tuns pana acum. Ce-i drept erau din acelea gasite la oferta prin supermarket ce tineau fix cat sa te tunzi de 5 ori. Parca erau programate in asa fel incat la a 5-a utilizare sa se strice.

Acum am luat un aparat de tuns de la Philips care merge nemaipomenit de mai bine de 1 an si jumatate. Nu m-a costat nici asa mult, dar macar stiu ca e de calitate si cat timp e in garantie nu-mi fac probleme. E un aparat foarte bun si imi pare bine ca am investit in asa ceva. Are 24 de functii si se poate utiliza pana la 90 de minute fara fir. Pentru acasa e mai mult decat perfect.

343 vizualizari