Total dezinteresat de Campionatul Mondial

Chiar daca a inceput de mai bine de o saptamana, Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, pana acum nu am urmarit nici macar un singur meci. Nu timpul a fost principala cauza, desi sunt un impatimit al sportului rege, doar ca in aceasta competitie am impresia ca se va juca un fotbal ieftin si pe dinafara.

campionatul mondial brazilia

Si chiar am avut dreptate, pentru ca inca din primele meciuri au aparut surprize. Principalele super puteri mondiale, echipe cu traditie ca Brazilia sau Spania, inclusiv Uruguay nu si-au confirmat adevarata forta si au pierdut cu nationale modeste. Oricum, e doar inceputul si nu imi permit sa arunc cu noroi in ei, doar ca asa am eu un feeling ca va fi un CM nu prea intens (cum a fost cel din 2010).

In finala o vad 100% pe Germania, echipa care de la CM din Coreea & Japonia 2002 a terminat in primele 3 locuri, nicidecum obtinand trofeul. Acum zic ca are mari sanse sa ridice cupa, mai ales ca au o echipa extrem de solida cu pontential peste celelalte candidate. De urmarit, s-ar putea sa urmaresc meciurile Angliei, daca nu vor iesi inca din faza grupelor. O parte buna din echipa mea de suflet „FC Liverpool” o constituie nationala Angliei si chiar sunt curios ce vor face baietii.

*Urmaresti CM ? Ce favorita ai ?

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Un comentariuLasa un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.