Un lucru e cert: Windows 8.1 e cel mai bun de pana acum

Am avut instalate pe actualul PC majoritatea sistemelor de operare, inclusiv MAC si Linux, asta ca sa nu mai zic de toata seria Windows, de la 98 incoace.

Un lucru e cert: Windows 8.1 e cel mai bun. Asta e concluzia mea finala pana in momentul de fata.
Pe langa celelalte sisteme, Windows 8 a reusit sa ramana stabil mai mult de 3 luni si inca ruleaza la fel de bine, fara sa primesc bug-uri, erori si alte minuni ca pe celelate sisteme de operare.

Intradevar, PC-ul e full of shit , asta insemnand ca tin si lucruri inutile cum ar fi jocuri foarte mari pe care nu le mai joc sau torrenti descarcati pentru ratie.
Pe un PC care in 2008 rupea gura targului si acum e un batran care inca ruleaza actualele jocuri cu grafica tot mai imbunatatita, ma pot lauda ca Windows 8 ramane in continuare stabil si rapid pe o perioada lunga de timp.
windows 8

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

comentariiLasa un comentariu

  • Greu de tras o concluzie în privința Windows-ului 8, totuși tu ai făcut-o. Văd că mai sus ai menționat faptul că W8 a reușit să ruleze 3 luni pe PC-ul tău, celelalte OS-uri neavând acest privilegiu din motive lesne de înțeles. Uite, eu am un PC cu o configurație asemănătoare cu a PC-ului tău, folosesc Windows 7 de câțiva ani buni, fără backup, l-am organizat pe foldere încă de când l-am luat și nu am folosit niciun antivirus de mai bine de 6 ani.
    Prin acest comentariu am vrut să evidențiez faptul că se poate și cu Windows 7, plus că el e cel stabil, nu 8. Acum fiecare cu părerea lui. 🙂

    • Singura versiune Windows 7 care a fost cat de cat stabila a fost versiunea Ultimate. A tinut suficient de mult incat sa nu imi fac nervi ca „iar trebuie sa instalez Windows-ul, plm..”

  • M-am jucat si eu putin cu Windows 8, dar nu m-am obisnuit cu interfata. Probabil in viitor voi trece la Win8 fortat de imprejurari..

  • Eu folosesc Windows 8.1. Deși nu sunt fan al Modern UI, recunosc faptul că merge bine. Însă în privința eficienței în utilizare va rămâne tot Windows 7 pană apare 10.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.