Una din acele zile / extenuante dar foarte benefice

Una din acele zile de care va ziceam si in titlu arata cam asa:

Trezit de pisica undeva la ora 8, 8:30, incep sa-mi aranjez lucurile rapid in camera, ma dichisesc putin la baie, ma imbrac cat mai lejer posibil, infulec 2 felii de paine cu unt si miere, iau sticla cu apa, pun castile in urechi, deschid muzica si o iau la fuga. Nu serios, chiar o iau la fuga impreuna cu catelul, dar de preferat singur si alerg in continuu aproximativ 30 de minute unde fac o pauza de hidratare.
Exact, dupa cum v-ati si gandit, este una din zilele in care ies la miscare.IMG_0229
Am inceput aceasta rutina inca din primavara si o practic cu mare strictete de cel putin 3 ori pe saptamana. Iubesc sportul si pot spune ca e principala mea activitate din timpul liber care nu doar ca imi place nespus de mult, dar e si benefica pentru sanatate.

E o competitie de fiecare data cand ies la miscare si am un sentiment minunat atunci cand vad rezultatele atat cele fizice si benefice corpului cat si potentialul meu de a-mi dobori recordul la alergat fara pauza, la cati mai multi km fata de data trecuta si numarul de calorii arse.
IMG_0244
Petrec mult timp in natura, as putea spune ca o buna parte din timpul meu liber se desfasoara in aer curat, inconjurat de vegetatie, cat mai departe de mediile daunatoare.
Pe langa alergat, o alta activitate *sportiva bineinteles, este plimbatul cu bicicleta. De obicei inainte de inserat, iau bicicleta si o ora, doua ma plimb prin o multime de locuri ( paduri, pe langa ape, parcuri, alte localitati ). Mersul cu bicicleta este o modalitate de a ne mentine sanatosi, in forma si de a avea un tonus bun si de asemenea un mijloc eficient in arderea caloriilor.


Iar cum miscarea si efortul de a face sport este destul de extenunat si provoaca transpiratie, Rexona a lansat un nou produs antiperspirant inovator ce sta la baza tehnologiei Motion Sense, adica contine microcapsule, ce se activeaza la fiecare miscare.

Corpul nostru spune multe despre noi si nu ma refer doar la felul cum aratam, cat de grasi, slabi sau bine sculptati suntem. Mirosul e unul dintre principalii factori negativi pe care corpul nostru il emana inclusiv la cea mai mica miscare, fie ca ridicam telefonul de pe masa, ne scarpinam in cap sau ne spalam pe dinti, corpul transpira si emana mirosuri neplacute.

Rexona MotionSense este primul deodorant din lume cu mircocapsule activate de miscare, de asemenea cu cat faci mai multa miscare, cu atat se eliberează mai multă prospetime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare miscare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzatie de prospetime cat mai indelungata. Oricare ar fi pasiunea ta si orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unica MotionSense, te ajuta sa faci fata provocarilor fiecarei zile.

Infopgraphic_rexona_v5_medium

 

Tu faci miscare ? Ce parere ai despre noul produs Rexona ?

329 vizualizari