Unele baruri sunt de-a dreptul dezgustatoare

Probabil ca nu am ales un titlul intocmai pe masura, insa adevarul asta e si nu are rost sa ne ascundem dupa deget.

Intr-un restaurant sau bar care de obicei e frecventat foarte des, e musai sa nu lipseasca echipamentele de curatare si igiena. De obicei astfel de localuri in care se aplica expresia „unul vine, altul pleaca”, igiena si curatenia localului are un rol foarte important.

Chiar nu de multa vreme, de fapt e totusi ceva timp de cand s-a jucat finala Campionatului Mondial, am fost sa urmaresc disputa la unul din barurile din oras. Barul ales, e unul destul de select si frecventat in general de tineri, insa fiind finala CM, in ziua respectiva a fost foarte aglomerat.
La pauza am avut nevoie sa ma duc pana la baie, desi am avut de asteptat cateva minute dupa altii, nu a fost asta o problema, era de asteptat, insa m-a deranjat faptul ca in anul 2014 baia unui bar select, nu dispune de un dozator de sapun lichid, sau cel putin acolo nu era. Sunt destul de aiurea chestiile astea, insa cine sa le spuna administratorilor ?! Daca nici lor nu le pasa..

Nu ca as intentiona sa pun intr-o postura proasta localul respectiv insa, si un coleg care a fost prezent si el in bar atunci, si-a comandat nu mai stiu ce fel de bautura, dar tin minte ca barmana a preparat-o la un blender profesional bar, dar ce a iesit acolo chiar nu vreau sa imi mai amintesc.
Daca a fost blenderul de vina sau barmana nu are habar sa prepare bautura cutarica, nici in ziua de astazi nu stiu, dar in fine, am zis ca nu o sa mai trec pragul localului ala niciodata.
blender Hamilton Beach 1,4 l

Pe Maxigel.ro vezi oferta la astfel de echipamente, atat dozatoare de sapun cat si blendere, sper doar ca vor afla de site-ul asta si isi vor imbuntatii barul, altfel pot sta sa se mire de ce nu au clienti.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.