Cateva modificari, adaugari ale UPC Romania

Va mai aduceti aminte de acea carte de telefoane ? Stai.. cum ii zicea.. cred ca Pagini Aurii din cate imi aduc aminte. Nu stiu de ce imi placea mie sa o rasfoiesc si sa ma amuz de numele persoanelor insemnate acolo cu nr de telefon. De cateva ori am sunat asa aiurea la numere la intamplare si le-am facut alor mei o mica supriza – o factura destul de costisitoare. Nu vreau sa va spun ce s-a intamplat dupa, cert este ca din 2009 clientii UPC au acces la serviciile de tip Carte de Telefon, prin intermediul numarului 118800.
Astfel, clientii UPC pot apela de pe telefonul UPC numarul scurt de forma 118800 pentru a afla numerele de telefon sau fax care ii interesează, iar la celalalt capat vor raspunde operatoare care, pe baza anumitor detalii (exemplu: adresa, nume, prenume) le pot comunica numerele de telefon sau fax ale abonatilor la servicii de telefonie fixa si mobila din Romania.

Cat despre UPC, mai ofera clientilor un beneficiu, zic eu celor care au nevoie de gazduire pe internet. Pentru ca stiu ca UPC e o firma serioasa si are mii de clienti multumiti, as putea alege oricand serviciile de gazduire de la ei. Cu serverele bine configurate si securizate, backup zilnic si uptime 99.9% am garantia ca site-ul meu e stabil, permanent online si in siguranta, datorita avantajelor si beneficilor de care dispun:

Flexibilitate – spatiul gazduit este impărtit intre web si e-mail, in functie de necesitati
Securitate – gazduirea are loc in centre de date moderne sigure si protejate
Simplitate – administrare simpla a contului web si a conturilor de e-mail
Facilitare inregistrare nume domeniu Internet – Intermedierea inregistrarii de nume domeniu internet / gratuit subdomeniu www.numecompanie.upcbiz.ro

De semnatura digitala ati auzit ? Nu prea cred.

Semnatura digitala garanteaza trasabilitatea modificarii documentelor (integritatea), originea lor (autenticitatea), precum si raspunderea legala a semnatarului (nerepudierea).

UPC va ofera posibilitatea de a beneficia de semnatură digitala pe baza de abonament lunar.
Nu mai este necesar sa achitati in avans contravaloarea certificatului digital pe 12 luni.
Angajatii dumneavoastra vor intra in posesia certificatului digital calificat in cel mai rapid mod, fara drumuri inutile la notar, banca sau alta institutie. Kit-ul pentru semnatura digitala este trimis prin curier in orice localitate din tara.
Prin abonarea la serviciul Business SecureSign beneficiati de kit-ul pentru semnatura digitala alcatuit din:
Certificat Digital Calificat
Dispozitiv criptografic (token USB pe care este stocat certificatul digital)
Aplicatie software pentru criptarea si semnarea electronica a documentelor (fisiere si directoare).

Sursa text: upc.ro (unele texte, date au fost preluate de pe upc.ro si publicate aici cu scopul de a informa cititorii si presupusi clienti ai upc.ro)

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.