Premium

Usa de garaj – dupa ce principii este aleasa si de ce Dusadoor este o recomandare

Atunci cand ai in vedere necesitatea unui garaj pentru masina detinuta, stii bine ca nu doar spatiul in sine conteaza. Oricat de banal pare la inceput, usa este element care iti asigura acces, siguranta si completeaza cu partea estetica. In tot tabloul acesta pare ca mai important este garajul in sine, de aceea avem tendinta de a minimaliza importanta detaliilor. Iata ca nu trebuie sa fie asa.

Usa de acces a unui garaj poate avea diverse modele si tipare. Totusi in alegerea acesteia sunt avute in vedere lucruri importante. Pe de-o parte siguranta trebuie sa fie sporita. Garajul este anexa a casei, dar cu intrare separata de casa. Daca vorbim de garajele amenajate in spatiile urbane, acestea sunt zone aparte de blocuri, deci siguranta intrarii trebuie sa fie una mai ridicata si separata de siguranta casei de locuit.

Unii s-ar gandi la sisteme complexe si scumpe pentru siguranta, la alarme spre exemplu, dar totul porneste de la stabilitatea si rezistenta usii de acces. Ai nevoie de una trainica, care nu este atat de usor afectata la presiuni. Usa de garaj ar fi bine sa nu permita vizibilitate spre interior, sa aiba totusi maniera optima de ventilare, sa se inchida si sa se deschida usor, daca ne gandim la diferente de temperaturi si la cat de capricioasa poate fi iarna. Inchidere securizata, un mod practic de montare si rezistenta sporita sunt preferintele pe care le poate avea oricine cu privire la usa de garaj.

Optiuni de usi de garaj Dusadoor

De obicei garajul este spatiul unde fiecare colt este folosit, pentru depozitarea diverselor bunuri. Nu este in favoarea nimanui sa fie conditionat de spatiu. Dusadoor vine cu o solutie, reprezentata de usi de garaj care se inchid/deschid ocupand minimum de spatiu. Usile sectionale spre exemplu se gliseaza paralel cu tavanul, deci nu au nevoie de spatiu in interior sau exterior pentru a se deschide.

O alta optiune este legata de usa de garaj ce include si o usa pietonala, cu o deschidere minimalista, clasica, pentru acces rapid.

Astfel de usi se pot deschide manual sau automat, un sistem ce se gaseste de asemenea la Dusadoor. In functie de preferintele fiecaruia, pretul difera, dar stim cu totii ca sistemele automate, cu telecomanda ce permite acces, inchidere si deschidere, sunt mai practice, comode si moderne. Datorita acestora nu mai pierzi timp cu miscari banale. La capitolul automatizare sistemele puse la dispozitie de Dusadoor sunt produse de brandul italian Nice.

Usile de garaj de la Dusadoor tin cont si de partea estetica. Pentru cei mai pretentiosi se gasesc optiuni de la acelasi producator cum ar fi sticla transparenta la usile de garaj vitrate sau la cele din paneluri model liniar, casetat sau simplu. Se pot alege si culorile dorite. Tocmai pentru ca Dusadoor este si producator, poti alege tipul de usa din gama lor, dupa specificatii dorite, culori dorite, dimensiuni si in completare cu accesoriile potrivite.

Investitia intr-o usa de garaj se vede in timp, mai ales prin garantia obtinuta daca achizitia este facuta din gama de la Dusadoor. Despre preturi te poti convinge singur in ce masura merita, solicitand oferta in functie de tipul de usa dorita.

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.