Vila la malul marii – descopera o locatie de vis in Santa Maria Bay din Constanta

Daca ideea de a petrece timp la malul marii iti surade, mutarea in zona este o decizie inteleapta. Investitia in sine in imobiliare este una buna, mai ales tinand cont de contextul locatiei. Sunt si optiuni in acest sens. Cartierul rezidential Santa Maria Bay din Constanta este ofertant fara doar si poate. Descopera si de ce.

Vile de inchiriat sau de cumparat

Cartierul in cauza a fost construit dupa principii moderne, la standarde europene. Este vorba de stilul mediteranean al vilelor, de o comunitate mica si de o locatie de vis – toate acestea sunt clar motive pentru care aici te vei simti ca acasa. Nu degeaba aceste vile iti dau acea senzatie de apartenenta si poti spune ca „Este mai mult decat o casa, este un stil de viata!”.

In portofoliul ofertant vei gasi optiuni de vila de inchiriat Constanta sau de achizitionat, de ce nu? Dupa ce te convingi ca este ceea ce ti-ai dori, nu vei mai pleca, ci te vei inradacina si mai bine. Sunt 3 tipuri de vile, cu suprafete construite de 340 si 440 mp. Etajele superioare sunt accesibile atat prin intermediul scarii interioare, cat si prin ascensorului privat. Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zona unde puteti servi masa impreuna cu familia, o bucatarie luminoasa, un spatiu de relaxare, veranda, baie pentru oaspeti si spalatorie. Etajul este compus din doua sau trei dormitoare – fiecare dispunand de baie proprie, spatiu de depozitare si balcoane. Mansarda este similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucatarie, o zona de servit masa precum si o zona ampla de relaxare.

Cat despre peisaj, aici este un element cheie de fapt. Te vei indragosti iremediabil de ceea ce inseamna Santa Maria Bay. Ai malul marii aproape, natura fiind sub ochii tai. Cum este sa te trezesti admirand in fiecare dimineata un peisaj de vis? Un rasfat pentru care esti recunoscator. Iti inspira acea sete de a trai, te incarca de energie cu siguranta.

Oricare dintre cele 3 tipuri de vila pot fi achizitionate. Casa se preda complet finisata, exceptand mobilierul, desi la cerere poti opta si pentru acest lucru. Ai plaja cartierului aproape, dar si acces rapid la zone de interes precum centrul orasului. Santa Maria Bay este si oaza de liniste optima, pentru ca este departe de agitatia statiunii Mamaia. Asadar nu resimti nicicand aglomeratia specifica din perioada estivala.

Pe scurt spus, o vila din acest cartier rezidential inseamna o investitie rentabila si sigura intr-o zona care se recomanda de la sine – pozitionata fiind pe coasta Marii Negre.

Inchiriere pe termen lung

O alternativa la a fi proprietar este si varianta chiriei. Asadar poti alege si in acest caz sa fii mai intai un chirias. Daca intentionezi sa te relochezi, indiferent care sunt motivele, daca ai frecventa sederilor in zona din ratiuni personale sau profesionale, vei dori si o locatie unde sa te simti ca acasa. Pe termen lung se poate inchiria o vila din cele disponibile aici. Vila aleasa poate fi mobilata conform cu preferintele solicitantului sau chiar nemobilata – de ce nu? -, pentru ca o si mai multa implicare in amenajare sa o aiba cei care vor locui aici.

Asadar, Santa Maria Bay este o invitatie la relaxare, la a trai frumos intr-un loc ce incanta vizual si nu numai. Mediul urban agitat si poluat ne face mereu sa ne gandim la alternative de a trai, asadar o vila precum sunt cele din cartierul Santa Maria Bay poate fi oricand o alegere mai mult decat inspirata, poate fi o investie pentru viitorul tau si al familiei tale.

438 vizualizari