Viteza si gazduire Web de la UPC

UPC si-a extins in ultima vreme tot mai mult gama de servicii oferite clientilor din toata tara. Pe langa viteza la conexiune si diverse alte abonamente internet in ciuda preturilor foarte avantajoase, UPC ofera pachete de gazduire WEB, shared hosting si inregistrare domenii.

Pentru ca stiu ca UPC e o firma serioasa si are mii de clienti multumiti, as putea alege oricand serviciile de gazduire de la ei. Cu serverele bine configurate si securizate, backup zilnic si uptime 99.9% am garantia ca site-ul meu e stabil, permanent online si in siguranta, datorita avantajelor si beneficilor de care dispun:

Flexibilitate – spaţiul găzduit este împărtit între web şi e-mail, în funcţie de necesităţi
Securitate – găzduirea are loc în centre de date moderne sigure şi protejate
Simplitate – administrare simplă a contului web şi a conturilor de e-mail
Facilitare înregistrare nume domeniu Internet – Intermedierea înregistrării de nume domeniu internet / gratuit subdomeniuwww.numecompanie.upcbiz.ro

UPC Business iti ofera intermedierea in cumpararea de nume domeniu web. Poti achizitiona prin UPC atat domenii „.ro” cat si domenii internasionale impreuna cu serviciul de gazduire domeniu Internet.
Astfel, poti beneficia de confortul pe care ti-l aduce un serviciu complet.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.