Diverse Tech

Vreau sa extind aria de semnal WI-FI. Cum pot face asta ?

Ma intereseaza sa extind aria de semnal wireless in toata casa.. sau ma rog in aproape toata casa. Cum as putea face asta ?

Planul casei si unde e acum actualul router arata in felul urmator

In acest moment cu routerul amplasat in camera 2, am semnal foarte bun in camerele 1 si 3 dar foarte slab in camera 4. In 5 si 6 nici nu gaseste reteaua. Routerul pe care il am acum nu e unul asa puternic, mai exact e un Huawei WS329 de 300 Mbps, la o frecventa de 2.4 GHz insa cum spuneam ma intereseaza sa am semnal in toata casa, iar ca device-uri, pentru telefoane am nevoie in mod special, nu TV, Laptop sau PS4.

Intrebarea e: E nevoie de un router mai puternic pentru a face fata in toate camerele ? Daca da, dupa ce aspecte trebuie sa ma iau ?

Sau ar fi mai ok sa las routerul acesta si sa iau un amplificator de semnal pe care sa il pun pe hol (paralel cu camerele 1, 2 si 3), astfel voi avea o sansa sa am semnal si in camerele 5 si 6.. ?!

PS: Nu as vrea sa mut routerul pe hol sau in alta camera. Urasc sa mai intind cabluri peste tot, ramane tot in camera 2. Deci ?

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.