Vrei sa treci pe tigara electronica ? Uite ce trebuie sa stii

In ultimii ani, tigara electronica a capatat foarte multa popularitate, multi fumatori apeland la ea pentru a diminua riscurile tigarilor cu tutun sau pentru a renunta definitiv la acest viciu. Multe celebritati ca Lindsay Lohan sau Katherine Heigl, care si-au atras nenumarate critici in trecut din cauza viciului lor manifestat in public, au devenit ambasadori ai tigarii electronice.

Tigara electronica este considerata, in prezent, cea mai eficienta terapie anti-fumat, avand cu 60% mai multe rezultate pozitive decat plasturele cu nicotina. Desi constituie o alternativa pentru tigarile clasice, tigara electronica se aseamana mai mult cu o narghilea decat cu acestea. De aceea, cei care vor sa inceapa sa vapeze de dragul sanatatii lor, dar si a bugetului, trebuie sa cunoasca cateva lucruri inainte.

Pentru inceput, cei care vor sa renunte la tigarile clasice ar trebui sa-si cumpere un kit de tigara electronica. Investitia initiala este mai mare, insa acesta contine tot ceea ce ai nevoie pentru o viata fara fum. Fiecare kit are un clearomizor, o baterie si un incarcator pentru tigara electronica. Tot ce-i mai trebuie unui incepator este o sticluta cu lichid pentru tigara electronica si poate vapa in siguranta, stiind ca renuntarea la fumat este una dintre cele mai bune decizii din viata lui.

Poate dura ceva timp pana cand te obisnuiesti cu gustul si cu senzatia pe care ti le ofera tigara electronica. Desi pe piata exista si variante de unica folosinta, care nu necesita niciun fel de mentenanta, iti recomand sa-ti cumperi de la inceput o tigara electronica reincarcabila, deoarece este mult mai avantajos din punct de vedere financiar. Bateria acesteia trebuie incarcata periodic, clearomizorul reumplut cu elichid, iar rezistenta schimbata, insa chiar si aceste costuri lunare sunt mult mai mici decat cele asociate cu fumatul clasic. Un vaper incepator ar trebui sa mai stie ca lichidul pentru tigara electronica se gaseste intr-o varietate foarte mare de arome si are concentratii diferite de nicotina, intre 0 si 24 mg, in functie de nevoile si gusturile fiecaruia. Fiecare persoana poate testa mai multe variante pana ajunge la o aroma care ii place foarte mult si la o concentratie, care sa ii satisfaca nevoile de fumator.

unnamed

Daca vrei sa cumperi o tigara electronica de calitate, la un pret foarte bun, apeleaza la un magazin specializat in asa ceva, care iti poate pune la dispozitie atat produse foarte bune, cat si servicii de consultanta, pentru ca tu sa poti face cea mai buna alegere. Vipercig este unul dintre aceste magazine, care ofera numeroase tipuri de tigari electronice, dar si consumabile, accesorii si lichid pentru tigara electronica, la preturi competitive.

860 vizualizari