Personale

Zgarda GPS de localizare pentru pisici

Inevitabilul s-a produs.. De doua zile, motanul meu a disparut de acasa lucru care nu obisnuia sa-l faca. Se cerea afara, il lasam sa isi faca veacul si venea dupa cateva minute sau cateva ore. Ne-am obisnuit cu acest obicei in cei doi ani de cand il avem si nu ne-am facut niciodata griji in privinta asta, ca o sa iasa afara si nu o sa se mai intoarca. Totusi, in aceste zile de cand nu a mai venit acasa, am intrebat toti vecinii daca nu l-au vazut, am cautat in toate locurile unde stiam ca merge precum podul sau pivnita, am cautat inclusiv in santurile de langa sosea ca nu cumva, prin absurd sa fie lovit de vreo masina, desi nu avea acces in sosea. Totusi, pisoiul e de negasit si sper la o minune sa se intoarca cat mai repede posibil, daca nu cumva e furat, ratacit sau in cel mai rau caz mort.

Regret nespus pentru ca nu am fost atat de inspirat sa-i atasez o zgarda de localizare prin GPS pentru ca era de mare ajutor sa-i urmaresc ultima activitate din ziua disparitiei. Cred ca e unul din cele mai importante lucruri  pe care il poti face pentru pisica ta, sa-i urmaresti activitatile si asa iti simplifici cautarile in cazul in care nu se mai intoarce dupa un timp. Dar acum asta e, nu mai pot face nimic decat sa astept o minune.

Etichete

Suteu Paul

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.
Primul blog l-am avut în 2011, iar de atunci am continuat să scriu și să dezbat diverse subiecte aici. Datorită activității în online, am cunoscut oameni faini și am învățat tot felul de chestii noi.
Astăzi e foarte simplu să ai un blog, oricine poate să dețină unul și să scrie, însă mai greu e să te ții de treabă.

Adauga un comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhiva blogului

Despre Mine

Mă numesc Șuteu Paul, am 26 de ani și sunt din Bistrița.

Activez in online de prin 2011, insa pe acest blog scriu din 2014.

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.