Aparate si camere video

Intr-o vreme eram pasionat si eu de fotografie, imi placea sa caut peisaje frumoase, locuri si obiecte demne de fotografiat, insa cu timpul mi-am dat seama ca nu ma caracterizeaza sa fiu fotograf si am renuntat la idee. Totusi a mai ramas un gram din arta fotografiei si chiar am de gand sa imi schimb curand aparatul de fotografiat vechi cu ceva mai profesional.

Desi nu o sa folosesc aparatul la intreaga lui capacitate, ca un amator ce sunt as avea nevoie bineinteles de un aparat foto compact sau DSLR care sa fotografieze la o calitate foarte buna. Si cum nu ma pricep la aparate foto, apelez la cunoscatori pentru a-mi propune variante, modele de astfel de aparate de fotografiat.
Initial m-am gandit la un aparat foto DSLR, dar cum un asemenea aparat foto e destul de costisitor ma multumesc si cu unul compact sau mirrorless. Am gasit cateva aparate foto si camere video pe www.stradait.ro la preturi bune. Ce ziceti, imi recomandati ceva ?

Asa ca o mica paranteza as avea nevoie de un aparat foto mic, usor de transportat, sa faca fotografii bune si sa aiba setari si specificatii cat mai complexe. Pretul nu e asa important, dar hai sa zicem pana in 2500 lei.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Suteu Paul

Ma numesc Suteu Paul, am 23 de ani si sunt din Bistrita.
Primul blog l-am avut in 2011 iar de atunci am continuat sa scriu si sa dezbat diverse subiecte. Datorita activitatii in online, am cunoscut oameni faini si am invatat tot felul de chestii noi.
Astazi e foarte simplu sa ai un blog, oricine poate sa aiba unul si sa scrie, insa mai greu e sa te tii de treaba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.