Aparate si camere video

Intr-o vreme eram pasionat si eu de fotografie, imi placea sa caut peisaje frumoase, locuri si obiecte demne de fotografiat, insa cu timpul mi-am dat seama ca nu ma caracterizeaza sa fiu fotograf si am renuntat la idee. Totusi a mai ramas un gram din arta fotografiei si chiar am de gand sa imi schimb curand aparatul de fotografiat vechi cu ceva mai profesional.

Desi nu o sa folosesc aparatul la intreaga lui capacitate, ca un amator ce sunt as avea nevoie bineinteles de un aparat foto compact sau DSLR care sa fotografieze la o calitate foarte buna. Si cum nu ma pricep la aparate foto, apelez la cunoscatori pentru a-mi propune variante, modele de astfel de aparate de fotografiat.
Initial m-am gandit la un aparat foto DSLR, dar cum un asemenea aparat foto e destul de costisitor ma multumesc si cu unul compact sau mirrorless. Am gasit cateva aparate foto si camere video pe www.stradait.ro la preturi bune. Ce ziceti, imi recomandati ceva ?

Asa ca o mica paranteza as avea nevoie de un aparat foto mic, usor de transportat, sa faca fotografii bune si sa aiba setari si specificatii cat mai complexe. Pretul nu e asa important, dar hai sa zicem pana in 2500 lei.

Despre autor Vezi toate articolele Pagina autorului

Paul

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicata nicaieri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.